GENERATION Z : BEING AN AWARE DIGITAL CITIZEN (Z KUŞAĞI : BİLİNÇLİ BİR DİJİTAL VATANDAŞ OLMAK)

GENERATION Z : BEING AN AWARE DIGITAL CITIZEN  (Z KUŞAĞI : BİLİNÇLİ BİR DİJİTAL VATANDAŞ OLMAK)

Projemiz 25 ortaklı bir projedir. Bu ortakların bir kısmı Türk, bir kısmı yabancıdır(Portekiz,Fransa,İtalya,Litvanya,İspanya,Romanya,Ukrayna). Projenin amacı dijital dünyada öğrencilerin bilinçli bir şekilde davranıp güvenli interneti güvenli ortamda kullanmalarını sağlamaktır. Doğru ve güvenli bilgiyi araştırıp ona ulaşmanın yolarını bulmaktır.Projede okulumuzdan 14 öğrenci çalışmaktadır. Proje Eylül-Mayıs ayları arasında faaliyette bulunacaktır. Projemizde farklı web 2 araçlarını kulanarak logo,slogan,poster,afiş hazırlamayı ve çeşitli ürünler ortaya koymayı hedefliyoruz.

26.10.2021 281

02-11-202102-11-202102-11-2021