E TWİNNİNG - THE MAGICAL WORLD OF WORDS (Kelimelerin Sihirli Dünyası)

E TWİNNİNG - THE MAGICAL WORLD OF WORDS (Kelimelerin Sihirli Dünyası)

THE MAGICAL WORLD OF WORDS

Okulumuzda "The Magical World of Words" (Kelimelerin Sihirli Dünyası) e-twinning projesi 2023 yılı Ocak ayından itibaren aktif bir şekilde yürütülmüştür. Proje Türkiye ve Azerbaycan ortaklığında 10 okul ve 63 öğrenci katılımıyla gerçekleşmiştir. Okulumuz İngilizce Öğretmeni Betül FİLİZ danışmanlığında 9. Sınıflardan 5 öğrencimiz ile projeye katılım sağlamıştır.

Projenin amacı yabancı dil ediniminde öğrencilerin yaşadığı kelime eksikliğinden kaynaklanan korkularını yenmek, eğlenceli ve kolay kelime öğrenme stratejileri geliştirmelerine yardımcı olmak ve farklı okullardan öğrencilerle işbirliği içerisinde özgüvenli bir şekilde yabancı dil konuşmalarına fırsat sağlamaktır.

Ayrıca yapılan çalışmalarda çeşitli web-2 araçları kullanarak hem öğrencilerimizin teknoloji kullanımlarının geliştirilmesi hem de öğrenmenin daha kalıcı hale getirilmesi hedeflenmiştir.

Emeklerinden ve gayretinden dolayı Betül FİLİZ hocamıza teşekkür ederiz.

22.05.2023 330

2022-2023 Eğitim-Öğretim yılında okulumuzda İngilizce öğretmenimiz Betül FİLİZ tarafından yürütülen "The Magical World of Words" e-twinning projesinde yer alan öğrencilerimize Okul Müdürümüz Sabit TAŞ tarafından Katılım Belgeleri takdim edildi.

22-05-2023