E- TWİNNİNG EKİBİMİZLE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ HALİL İBRAHİM ZENGİN'İ ZİYARET ETTİK.

Okul müdürümüz Sabit TAŞ, İngilizce öğretmenleri Selcen DEMİREL, Betül FİLİZ, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Gözde ARSLAN öğrencilerimizle beraber 27.02.2024 tarihinde okulumuzda yürütülen e twinning projelerini tanıtmak ve e twinning okulu olmak için başvuruda bulunacağımızı, e twinning okulu olmanın okulumuza sağlayacağı kazanımları konuşmak üzere İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim ZENGİN 'i makamında ziyaret ettiler. Halil İbrahim ZENGİN öğrencilerimizle e twinning projelerini kendilerine kattığı kazanımlar üzerine sohbet etti.

27.02.2024 129

27-02-202427-02-2024