Yücel DÜZEL - KİMYA ÖĞRETMENİ

24.05.1966 tarihinde Almanya’da doğmuşum.İlkokul  1. Sınıfı İzmir menemen Kubilay ilkokulunda  başlayıp  Ortaokul  ve lise öğrenimimi  Manisa  ili Salihli ilçesinde tamamladım.O zamanlar  Uludağ Üniversitesine  bağlı  olan Necatibey Eğitim Fakültesi Kimya bölümünde öğrenim  gördüm. 1989 yılında mezun oldum .Balıkesir’de başlayan eğitim ve iş hayatım,1991-1992 yıllarında askerlik ve Elazığ-karakoçan’ dan sonra,Bursa; İnegöl’ de devam etmekte.Sırasıyla  Yenice  ilköğretim okulu,A.Öztarhanlar çok programlı lisesi,Gemlik Celal Bayar Anadolu  Lisesi,İnegöl Turgutalp Anadolu Lisesi, görevlendirmeyle de Sağlık meslek lisesi vb okullarda çalıştım.2010 yılından  beri de  Z.Konukoğlu Anadolu Öğretmen Lisesin de görev  yapmaktayım.Eğitim emekçisi olarak çıktığım yolda,işim ve yaşamımla  ilgili hep öğrenci olarak kalacağım..Evliyim,Deniz  adında 12 yaşında tatlı bir kızım var.