BURSA / İNEGÖL - Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi

May

07 MAYIS PAZARTESİ GÜNÜ OKULUMUZDA DÜZENLENEN VE BÜYÜK ÖVGÜLER TOPLAYAN " TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI" YEREL BASININ DA GÜNDEMİNDE...

May

Nis

SINAV SİSTEMİ- ETKİLİ DERS ÇALIŞMA VE MESLEK SEÇİMİ KONULU SÖYLEŞİ 12 NİSAN PERŞEMBE GÜNÜ KANAL 16 SUNUCUSU  VE PROGRAM YAPIMCISI FURKAN AYDIN MODERATÖRLÜĞÜNDE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE SUNULDU.

Nis

Devletimizin sınırlarını ve birlik beraberliğini korumak için milletimizin ve kahraman ordumuzun seferber olduğu bu günlerde Zeki Konukoğlu Anadolu Lisesi hazırladığı kliple gönülleri fethetti.

Okul Müdürü Ali Özdemir konu ile ilgili açıklamasında “Öğrencilerimizin akademik başarılarının yanı sıra, milli ve manevi değerlere bağlılığını ve sosyal gelişimlerini de vazgeçilmez hedef olarak görüyoruz.  Yetiştirdiğimiz gençlerimize vatanı, milleti emanet edeceğimiz bilinciyle çalışıyoruz. İlçemizdeki tespit ettiğimiz 26 şehit yakınlarını öğrencilerimizle birlikte rutin aralıklarla ziyaret ediyoruz, su ana kadar 5 şehit ailemizi ziyaret etmiş bulunmaktayız. Öğrencilerimizin isteğiyle Mehmetçik vakfına yardım kampanyası düzenledik. Onların bu konudaki hassasiyeti ve çalışmaları bize umut ve güven veriyor.

Başta müzik öğretmenimiz Gökhan KARA olmak üzere emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve personelimize teşekkür ediyorum. Çalışmaya yürekten katılan, sahiplenen sevgili öğrencilerimle gurur duyduğumu belirtmek istiyorum. Bir defa daha gördüm ki onlarla her şeyin en güzelini yapmak mümkün. Ayrıca bizi misafir eden ve çalışmamıza destek olan İnegöl İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Sayın Uğur Baş´a şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

İZKAL, geçen yıl da “Hoş Gelişler Ola ve Gençlik Marşı” klibiyle büyük beğeni toplamıştı.

Nis

SOKAK HAYVANLARI KONULU SEMİNER DÜZENLEDİK.

OKULUMUZ PANSİYONUNDA KALAN ÖĞRENCİLERİMİZİ ÖDÜLLENDİRİYORUZ.

Mrt

BENİM ŞEHİDİM BENİM AİLEM PROJESİ KAPSAMINDA ŞEHİT AİLELERİNE ZİYARETLERİMİZ SÜRÜYOR.

Mrt

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE KUDÜS FOTOĞRAF SERGİSİ OKULUMUZ RESİM KULÜBÜ TARAFINDAN SERGİLENDİ.

HUZUREVİNİ ZİYARET ETTİK.

Okulumuz Pansiyonundaki öğrenciler Değerler Eğitimi kapsamında Sosyal Sorumluluk ve Duyarlılık örneği göstererek Huzurevi ziyaretini gerçekleştirmişlerdir.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMNI COŞKUYLA KUTLADIK.

Eyl

9 / 10 / 11.SINIFLAR DERS SEÇİMİ İŞLEMLERİ TAMAMLANMIS OLUP SEÇMELİ DERSLERE GÖRE SINIFLAR EŞİT PUAN ORTALAMASINA GÖRE YENİDEN OLUŞTURULMUŞTUR. SINIF DEĞİŞİKLİĞİ TALEPLERİ KABUL EDİLMEYECEĞİNDEN DOLAYI ÖĞRENCİLERİMİZİN BU HUSUSTA OKUL İDARESİNİ MEŞGUL ETMEMELERİ RİCA OLUNUR.

SINIF LİSTELERİNE ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ

Ağu

Okulumuz öğrencilerinden Ali ERGÜL ve Yağız Ahmed PALAZ YES (Youth Exchange and Study) programı kapsamında burs kazanarak bir yıl süreyle tam burslu olarak Amerika’da eğitimlerine devam etme şansı elde etmişlerdi.

OKUL TANITIM BROŞÜRÜMÜZ YAYINLANDI.