Okulumuzun Tanıtımı

Okulumuzun Tanıtımı

Okulumuz ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz.

10.07.2014 7362

     Okulumuz 2005-2006 eğitim öğretim yılında eğitim öğretime başlamıştır. İnegöl´ün her yerinden rahatlıkla şehir içi halk otobüsleri ile ulaşım sağlanmaktadır. Okulumuza  İnegöl içinden ve Yenişehir ilçesinden öğrenciler servis aracılığı ile gelebilmektedir. Pansiyonda kalmayan öğrenciler ücret karşılığı okulumuz yemekhanesinden öğle yemeklerinde faydalanabilmektedir.

     2016 yılında okulumuza yerleşme yüzdelik dilimi yalaşık olarak % 9,49 olmuştur.

     Okulumuz pansiyonu 80 Kız, 40 erkek öğrencikapasitelidir.Pansiyonda kalmayı düşünen öğrencilerin okula yerleştikten sonra mutlaka okula yazılı başvuru yapmaları gerekmetedir.

     Okulumuzda 5 idareci, 50 kadrolu öğretmen ve  752  öğrenci vardır.  Okulumuzda öğretmen açığı yoktur.  Öğrenmek istediğiniz diğer bilgiler için okulumuzdan telefonla bilgi alabilirsiniz.

 

 

tanıtımokul fotookul fotookul fotookul fotookul fotookul fotookul fotookul tanıtımokul tanıtımokul tanıtımokul tanıtımokul tanıtımokul tanıtımokul tanıtımokul tanıtımokul tanıtımokul tanıtımokul tanıtımokul tanıtımokul tanıtımokul tanıtımokul tanıtımokul tanıtımokul tanıtımokul tanıtımokul tanıtımokul tanıtım