VEFAKARLIK DUYGUSU KONULU KOMPOSİZYON YARIŞMASINDA ÖĞRENCİMİZ ESMANUR SEÇKİN İLÇE 2.Sİ OLDU

26.10.2021 166

İlçemiz müftülüğü tarafından  Mevlid Kandili sebebiyle düzenlenen Peygamber Efendimiz özelinde "Vefakarlık  Duygusu" konusunda liselerarası  kompozisyon yarışması düzenlenmiştir. Okulumuz 12. sınıf öğrencisi Esmanur Seçkin ilçe ikincisi olmuştur. Yarışmanın sonuçlanmasıyla belirlenen ödülü Müftülük konferans salonunda alan öğrencimiz Esmanur konu ile ilgili şu açıklamayı yaptı:   "Peygamberimizin (sav) Vefası" konulu, İnegöl Müftüğü tarafından düzenlenen yarışmada ikinci olarak ödüllendirildim. Yazmış olduğum yazı, bugüne kadar bu konuyla ilgili yanımda taşıdığım duygularımın, aynı zamanda oturup bu konuyu tartıştığım/konu hakkında düşündüğüm öğretmen ve arkadaşlarımla oluşturduğumuz düşünsel çalışmalarla zihnime ilmek ilmek işlediğim, her daim taze kalan fikirlerin yansımasıdır."