ANLAMLI ZİYARET

Bursa Milletvekilimiz Sayın Vildan Yılmaz Gürel ilçe Kaymakamımız Sayın Eren Arslan ve ilçe milli eğitim müdürümüz Sayın Ali Doğru okulumuzu ziyaret etmişlerdir. Ziyarette 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla okulumuzun yaptığı büyük beğeni toplayan  ilçe programından dolayı övgülerini dile getirerek programda emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür etmişlerdir. Ziyarette öğretmenlerimizle hoş bir sohbet ve müzik dinletisi yapılmıştır. Daha sonra okulumuz Görsel Sanatlar Kulübü'nün düzenlemiş olduğu "18 Mart Zaferi ve Şehitlerimiz" temalı resim sergisi gezilmiştir. Nazik ziyaretlerinden dolayı Bursa Milletvekilimiz Sayın Vildan Yılmaz Gürel'e ilçe Kaymakamımız Sayın Eren Arslan'a ve ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ali Doğru'ya şükranlarımızı sunarız.

22.03.2022 251

22-03-202222-03-202222-03-2022